Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

AVONDACTIVITEIT TINGELS & TYFOONS 30/11

Op zaterdag 30 november worden de Tinkies verwacht tussen 13u30 en 14u in de lokalen (Paul Gilsonstraat) om opnieuw met Jason op avontuur te gaan. Het einde van hun activiteit is voorzien na het vieruurtje, tussen 16u30 en 17u.
Voor de Tingels en de Tyfoons staat er deze week iets bijzonders op het programma: zij hebben een avondactiviteit! De Tingels zijn welkom in de Zandstraat vanaf 16u30 en kunnen op dezelfde plaats ook weer opgehaald worden om 19u. Voor de Tyfoons gelden dezelfde uren (16u30 - 19u), maar hun activiteit vindt plaats in de Paul Gilsonstraat.

ORANJEDAG 09/11

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk weer zo ver: de langverwachte Oranjedag zit er weer aan te komen! Dit is een dag waarop alle Jeugdateliers van Oranje samenkomen om er in grote groep een leuke activiteit van te maken.

We verwachten jullie op zaterdag 9 november fris en monter om 9u aan de ijspiste van Boudewijn Seapark (Alfons de Baeckestraat 12). Daarna is er een gezamenlijke activiteit voorzien in Ravelijn (Barrièrestraat 4a), waar iedereen dan ook om 16u30 weer opgehaald kan worden.

Deze activiteit zal uitzonderlijk €6 kosten (inclusief vieruurtje en inkomprijs van de ijspiste).

We vragen wel om op voorhand in te schrijven door te mailen naar jeugdatelierbrugge@gmail.com

WAT MAG JE ZEKER NIET VERGETEN:
- lunchpakket + drinken
- JA-uniform
- warme kleren (handschoenen, muts, sjaal, dikke jas...)
- eventueel regenkledij

Wij kijken ernaar uit om jullie terug te zien!
Tot zaterdag.

ZWEMACTIVITEIT 12/10

Zaterdag gaan we weer met z’n allen zwemmen! Iedereen wordt om 13u45 verwacht aan het Interbad in Sint-Kruis.
Zeker niet vergeten:
- zwembroek / bikini / badpak
- handdoek

(- bandjes)

Iedereen kan om 16u30 ook terug opgehaald worden aan het Interbad. De prijs van deze activiteit bedraagt eenmalig 2€ ipv 1,5€.

Hopelijk tot dan!

BOSSPEL 21/09

Zaterdag 21 september trekken we met z'n allen naar het bos. De start- & einduren zijn hetzelfde als tijdens de gewone activiteiten (d.w.z. van 13u30 - 14u tot 16u30 - 17u), maar we spelen op verplaatsing. Afspraak aan Tillegembos, parking Witte Molenstraat. Hopelijk tot dan! 

 

 

START EEN JAAR VOL KRIEBELS!


We hebben er lang naar uitgekeken, en het is weer zo ver! De start van het nieuwe jaar in het JA!

BEDANKT AAN DE SPONSORS

Bedankt aan de sponsors om onze buikjes te vullen en een lach op ons gezicht te doen verschijnen.

Okay Loppem - HAK - Rice Dream - Ardo 
 

KAMPBOEKJE

Oeioeioei!

Mr. Nilson, Klein Witje en Pippi waren een beetje te wild aan het spelen! Nu liggen alle brieven overal verspreid in Villa Kakelbont.
Voor we deze dus kunnen verzenden moet Pippi ze eerst overal gaan zoeken!
Gelukkig had ze de brief en aftelkalender wel al online gezet op de site.
Kan je dus niet meer wachten tot de brief toekomt? Ga dan snel naar het tabblad 'BOEKJE (JAWADDE) EN BRIEVEN' waar je alle informatie kan terugvinden voor kamp 🙂

Groetjes, de leiding

HET JEUGDATELIER OP FACEBOOK

Velen onder jullie kennen Facebook wel. Wie ook daar op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen in ons Jeugdateliertje kan onze pagina liken op https://www.facebook.com/jeugdatelier.oranjebrugge?fref=ts