Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

TYFOONS


Lotte

GROEPSVERANTWOORDELIJKE

0490/43.62.12

Hallo, mag ik mij even voorstellen? Ik ben Lotte, dit jaar ben ik de groepsverantwoordelijke bij de fantastische groep, de Tyfoons! Ik studeer voor mijn 2de jaar lager onderwijs. Je mag mij altijd wakker maken voor een goedgevuld bord fishsticks. Mijn favoriete dier is een olifant. Als ik een superkracht kon kiezen zou ik het liefst teleporteren. Dan zou ik kunnen reizen zonder tijd te verliezen. In mijn vrije tijd hou ik ervan om naar het Jeugdatelier te komen of mijn knutselspullen boven te halen.
 

Saskia

Hoipiepeloi, ik ben Saskia of kortweg Sas (want veel mensen zijn te lui om mijn naam voluit te zeggen). Ik zit in mijn 2de bachelor Taal- en Letterkunde Latijn-Nederlands aan de KU Leuven, wat meteen ook mijn grote passie voor boeken lezen verklaart. In mijn vrije tijd ben ik vaak met mijn klarinet terug te vinden in het repetitielokaal van de harmonie De Burgersgilde in Lichtervelde of sta ik op de planken voor de opvoering van één of ander toneel. Mijn oudere broer Alex is mijn allerbeste vriend. Hoewel ik nu al 5 jaar lang (waarvan 1 bij de Tingels, 2 bij de Tinkies en 2 bij de Tyfoons) met knotsgekke verhalen uit het JA naar huis kom, toch heb ik hem nog niet kunnen overtuigen om eens mee te komen. Maar wie weet wat de toekomst brengt…
 


Kaat

Heyhoi ik ben Kaat en ben leiding bij de supertoffe Tyfoons!!! Naast de zaterdag leiding geven, studeer ik Communicatiemanagement in Gent. Verder zing ik graag een liedje en placeer ik soms eens een dansje.Ik heb 1 zus die vroeger ook actief was bij Oranje. Ik maak de lekkerste chocomousse (te proeven op de spaghettiavond ;)) en eet die het liefste zelf helemaal op! Verder geniet ik super hard van zwemmen en met een bellenblaas kun je me altijd blij maken!
 

Bradley

Yow! Ik ben Bradley en ben nu een jaartje leiding, vorig jaar bij de Tinkies maar nu bij de Tyfoons.Ik studeer Orthopedagogie in Gent. Verder luister ik graag naar muziek en kijk ik graag naar het voetbal!
 


Jersey

Hey hoi hay hellooo! Ik ben Jersey en dit is mijn 4de jaar leiding in het JA, dit jaar spendeer ik weer een jaartje bij onze allercoolste Tyfoons!!! Als ik niet in het JA ben, dan ben ik meestal op school. Ik zit nu in mijn specialisatiejaar van kinderzorg. Naast school en het JA ben ik wel een beetje een freak in alles dat te maken heeft met series, films en muziek, vraag mij maar alles. Leg letterlijk wat dan ook voor me op mijn bord en ik eet het op, ik lust alles. Ik heb drie zussen en ben dit jaar tante geworden, wooooo! Mijn favoriet dier is een luiaard omdat dat wel een beetje bij mijn persoonlijkheid past en ik letterlijk gewoon maar nog moet kijken naar ze en al moet wenen (ik ben misschien soms wel eens een dramaqueen).

Als jullie nog random weetjes zouden willen weten, dan moet je die de zaterdag vragen!!!! Tot dan xoxoxoxo

 

Linde

Hallooooo ik ben Linde, ik vlieg erin met mijn 2de gekke Tyfoonjaar! Buiten al mijn liefde voor de Tyfoons hou ik ervan om harp te spelen en zot te doen in mijn eigen atelier. Ik vertoef daar mijn vrije tijd om schilderijen en kunstwerken te maken voor al mijn schoolwerk. Ik zit namelijk in de stedelijke kunstacademie in Brugge in mijn 5de jaar. Een leuk weetje over mij is dat ik totaal geen puree eet, maar van kroketjes kan ik niet afblijven. Dus je weet het, als je me wilt verrassen is een bordje kroketjes ideaal!
 

Janne

Heehallo, mijn naam is Janne. Sommige noemen me ook wel eens “lomp”, ik laat namelijk af en toe een glaasje vallen, OEPS (maar jullie laat ik niet vallen hoor). Ik ben afkomstig van het verre Maldegem en studeer Pedagogie sinds dit jaar. SPANNEND! Als ik eens ziek ben op kamp kan mijn lievelingsdier (een geitje) me altijd opvrolijken (en blije kindjes natuurlijk ook)! Dit is mijn 2dede jaar leiding bij het Jeugdatelier en ik vind het écht de MAX! (Nu hebben we toch al zeker 1 iets gemeenschappelijk hé?) Tot snel! xo
 


Jasper

Hey Jasper hier! Dit is mijn 2de jaar als trotse Tyfoonleiding!

Ik studeer graduaat in de Orthopedagogie in Brugge. Ik ben een grote dierenvriend: naast de Tyfoons in het Jeugdatelier heb ik thuis een pony, alpaca, vissen, kippen, 2 schatten van honden en een zus. In mijn vrije tijd durf ik wel eens weg te gaan met de andere Jeugdatelier vriendjes!

 


Wout

Hallo, ik ben Wout! Ik ben 15 jaar en als hobby game ik. Vroeger in de Chiro werd ik altijd Wouter genoemd, dus zie ik dit als mijn bijnaam. Ik heb 1 broer die 5 jaar oud is. Als studierichting doe ik Logistiek Helper in het CLW Oudenaarde. Ik heb 1 kat. Dit is mijn 1ste jaar in het Jeugdatelier! Momenteel laat ik mijn haar groeien voor het goede doel. Mijn droomjob is werken in een dagverblijf voor kinderen met een beperking.