TINKIES

Tom

GROEPSVERANTWOORDELIJKE

0471/13.03.07

Hey daar! Ik ben Tom en ik ben de groepsverantwoordelijke van de Tinkies. Als je leiding hoort roepen naar een zekere 'Platsy', dat ben ik! ;) Dit is mijn 5de jaar leiding, maar naast het JA ben ik ook pleinverantwoordelijke op de speelpleinwerking van Oranje en ben ik deel van het verantwoordelijke team van de cursussen voor onze animatoren en leiding. Ik studeer Sociaal Werk en heb een diploma Orthopedagogie waarmee ik graag aan de slag zou gaan als leerlingenbegeleider op scholen. Nog 1 van mijn motto's om af te sluiten: "Impulsieve beslissingen zijn vaak de domste, maar ook vaak de leukste!" Tot zaterdag!!!

Christophe

Hallo daar! Mijn naam is Christophe en dit jaar zit ik terug bij de Tinkies waar ik ooit ben begonnen.Lang geleden was ik zelf nog gastje op Oranje, nu al meer dan 5 jaar met veel plezier moni! Op school leer ik Grafisch design en spendeer graag tijd bij mijn vrienden. Ook speel ik af en toe een potje zwerkbal.

Eleni

Hoihoi, ik ben Eleni, maar als je mijn naam niet kan onthouden mag je ook gerust Sylvia zeggen (daar luister ik ook naar). Ik ben al sinds de paasvakantie 2015 moni op het speelplein Sint-Andries van Oranje en dit is mijn 3de jaar in het Jeugdatelier. Ik dans supergraag doordat ik 16 jaar ballet gedaan heb. Nu kan je mijn danskunsten nog bewonderen tijdens de activiteiten. Daarnaast zing ik ook graag en dan het liefst op de singstar (of het goed is, kunnen enkel de mensen beoordelen die mij al gehoord hebben). Ik heb 2 katten thuis en ben dan ook een echt kattenmens. Maar honden, konijnen, paarden ... zijn natuurlijk ook altijd welkom om geknuffeld te worden. Ik ben namelijk ook een groot knuffelmens, dus voor een knuffel groot of klein, mag je zeker bij mij zijn! Vele kusjes en knuffels, Eleni

Emille

Hoi piepenol! Ik ben Emille en ben al 3,5 jaar leiding bij de Tinkies. Een echte Tinkiemadam ben ik dus. Daarom mogen de Tinkies mij ook Miel noemen. Dit jaar studeer ik Orthopedagogie aan Vives Kortrijk. Naast mijn studies en het Jeugdatelier hou ik me bezig met mijn familie. Ik heb één broer en één zus die al mijn vrije tijd innemen. Je mag me voor niet veel wakker maken maar voor pizza spring ik wel uit mijn bed. Ik zou zeggen probeer het maar uit op kamp dan zal je zien hoe groot mijn liefde is voor pizza (wel zonder ananas want dat brengt me in een slecht humeur). Mijn favoriete dier is een panda. Dit was ook mijn totemnaam bij de Scouts. Jammer genoeg moest ik kiezen tussen de Scouts en het JA. Deze beslissing was makkelijk want het JA gaat boven alles.Om dit alles mooi af te sluiten, zeg ik nog een leuk wist-je-dat je! Wist je dat flamingo’s roos zijn omdat ze roze garnalen eten. Zot toch?! Bye bye koeienvlaai en tot zaterdag.

Anouk

Hallo hallo! Ik ben Anouk, het is mijn derde jaar bij de Tinkies! Naast de zaterdag leiding geven, studeer ik bachelor in de verpleegkunde in Roeselare. De rest van mijn vrije tijd vul ik in met zwemmen en accordeon spelen. Tijdens de vakantie kan je mij ook terugvinden op het speelplein van Oranje (en Volt). Naast al deze activiteiten eet ik heel graag biefstuk met frietjes. Tot zaterdag in het Jeugdatelier!

Frauke

Jana

Hoi, ik ben Jana Van der Veken. Ik ben al 4,5 jaar leiding bij het JA. Momenteel geef ik leiding aan de allerkleinsten onder ons. Ik zit in mijn 3de bachelor Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid aan de UGent. Ik heb thuis 1 jongere broer rondlopen. In mijn vrije tijd kijk ik al graag eens een voetbalmatch van mijn broer of van Cercle Brugge, ook vul ik heel graag mijn tijd op met het JA. Tot zaterdag!!

Litse

Heyhey, mijn naam is Litse en ik ben voor het 2de jaar leiding bij de Tinkies. In de week studeer ik Pedagogie in Gent en tijdens het weekend kom ik naar het Jeugdatelier en speel ik saxofoon.Thuis heb ik drie supercoole kippen en ook twee broers en een zus. Mijn jongste broer Siltn is ook leiding in het JA.Mijn favoriete activiteiten zijn vlaggenroof en zweedse tocht.Tot zaterdag!

Dries

Heyhoplahoi! Mijn naam is Dries en dit is mijn 1ste jaar in het JA. Ik ben gefascineerd door muziek en alhoewel ik (nog) geen enkel instrument goed kan spelen, droom ik ervan om later in een band te zitten en beroemd te worden. :) Als back-up plan studeer ik sinds september in Oostende voor een bachelor in de Bouwkunde. Daarnaast weet ik niet hoe ik dit tekstje deftig kan afsluiten. DOEI!

Bram

Hey, hey, hy-ey! Ik ben Bram en alhoewel het mijn 1ste jaar leiding ooit is, kijk ik er echt naar uit om zotte, gekke zaterdagmiddagen te beleven. Moest je mijn naam echt niet onthouden, mag je mij altijd Brammie, Mufasa of iets anders noemen. Als een echte leeuw, zal ik de kleine welpjes hun weg door de savanne leiden. Als ik mijn Tinkies niet uit de handen van de hyena’s houd, volg ik Biomedische wetenschappen in Kortrijk. Ik zou dan ook graag de verstuikte poten en gebroken armen door het urenlange spelen willen leren herstellen als spoedarts (ik heb er zelf ook al een paar keer moeten zitten). Tussendoor speel ik zo veel gitaar als ik kan en probeer ik onze studenten een beetje te verdedigen waar nodig. Als het een beetje meezit, test ik af en toe bovendien nog eens mijn brul (al zijn deze niet altijd toonvast). Thuis wil ik het wilde kattengeweld van de zaterdag compenseren met een harige, lieve hond en een broer (ik noem hem altijd frère, want stiekem houd ik van Frans). Natuurlijk lopen er thuis ook nog een papa en mama rond (de liefste van heel de wereld). Heb jij dus goesting om samen met mij de koning van de dieren te worden, kom dan zeker zaterdag af!