TINGELS

Antje

GROEPSVERANTWOORDELIJKE

0491/07.81.85

Hallo daar, ik ben Antje! Ik zit intussen 6 jaar in het Jeugdatelier. Dit jaar ben ik groepsverantwoordelijke voor de Tingels. Ik heb 2 zussen en 1 broer. Ik heb thuis 2 katten rondlopen, Ollie en Woezel. In mijn vrije tijd hou ik ervan om te gaan zwemmen of te tekenen. Mijn favoriete eten is sushi. Dit jaar ben ik gestart in mijn 2de jaar Pedagogie van het jonge kind. Mijn droomberoep is om als gezinsbegeleider aan de slag te gaan.

Lisa

Heyhoi vrienden, mijn naam is Lisa Inghelbrecht. Ik ben dit jaar begonnen aan mijn 4de jaar Tingels. Ik studeer Pedagogische Wetenschappen aan de UGent. Naast Oranje is mijn hobby eten: eten klaarmaken, eten met vrienden, snacks… Ik heb zelf geen huisdieren, maar probeer wel iedere keer de alpaca van Jasper mee te nemen naar huis. Bij deze kennen jullie me al ietsje beter, hopelijk zie ik jullie zaterdag!

Lotte

Hey hallo ik ben Lotte. Ik sta voor het 2de jaar in het JA, bij de middelste & speelste groep, de Tingels. Ik zit in de Maricolen op school en ik doe Jeugd- en gehandicaptenzorg. Je mag me altijd wakker maken voor een goed gevulde pot chocomousse om die samen met mijn vrienden op te eten. Wat ik echt nog super leuk vind, is het als mensen me schminken of masseren of als ik lekker dom kan doen. Ik hou van bijna alle dieren die er bestaan, zolang ze maar fluffy en speels zijn. Ik speel heel graag frisbee en ben graag bij mijn vrienden in mijn vrije tijd.

Torin

“Klop klop” “Wie is daar?” “Plezier!”
Dat is exact wat ik wil bereiken in het Jeugdatelier. Nu mijn 2de jaar van start is gegaan en ik eindelijk de namen van alle gastjes ken wil ik volledig compleet helemaal zot gaan en alle kleine pagadders een waanzinnig coole tijd laten beleven. Natuurlijk lukt dat niet alleen, want in groep sta je sterker: lang leve de leidingsploeg! In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden op stap, speel ik klarinet en trommel en heel stiekem hou ik van mijn knuffelaapje Giggles. Op school is mijn laatste jaar Grieks-8u Wiskunde van start gegaan en daarbuiten maak ik mij klaar om een gevaar op de baan te worden (lees: leren rijden). Je kunt me ook altijd vinden voor een lekker bordje macaroni. Ciaokes!

Siltn

Hallo ik ben Siltn! Ik sta leiding bij de Tingels en ik zit in het zesde middelbaar (netwerken en IT). Ik heb twee zussen en 1 broer. Mijn hobby's zijn archery tag, tuba en digitale beeldvorming.

Berend

Ellen

Hey ik ben Ellen. Dit is mijn 1ste jaar in het JA. Ik ben een trotse Tingelleiding elke zaterdag. Ik speel af en toe ook nog piano en kijk ook af en toe wel eens naar Netflix. Ik ga soms naar een match van Club Brugge. Ik volg techniek wetenschap STEM. Ik heb 1 oudere zus die hier ook al leiding is, genaamd Eline Vandenberghe. Daarnaast heb ik nog een tweelingbroer Tim. Hopelijk zie ik jullie zaterdag, tot dan!

Ward

Hallo, ik ben Ward en ben 19 jaar oud. Ik zit nog niet lang in Oranje maar ik verzeker dat ik het nu al naar mijn zin heb! Op school studeer ik toegepaste architectuur in Howest Brugge. In mijn vrije tijd ga ik soms eens naar de fitness of naar de dorpsfanfare in Pittem waar ik ook inzit.

Lisa

Hey! Ik ben Lisa en nieuwe leiding bij de Tingels. (Ja hoor, nu zijn we met 2 Lisa’s bij de Tingels!) Ik sta wel al meer dan een jaar op het speelplein van Oranje, dus het kan zijn dat sommigen mij al een beetje kennen. Ik zit op dit moment in mijn 1ste jaar Hotelmanagement hier in Brugge! Dat is trouwens een van de dingen die ik echt supergraag doe! Voor de rest is dat vooral bezig zijn met kinderen! Iets wat je ook wel snel zal merken is dat ik soms nogal onhandig kan zijn en dat ik totaal niet kan zingen, ondanks dat ik het wel supergraag doe hoor! Hopelijk tot de volgende keer in het Jeugdatelier!