Het jeugdatelier: wat is dat?

Het Jeugdatelier Oranje Brugge is één van de vier jeugdateliers van Oranje vzw. Wij zijn een jeugdbeweging voor kinderen en jongeren met en zonder functiebeperking.

Doorheen het jaar doen we verschillende soorten activiteiten. We ontmoeten knotsgekke personen, spelen allerlei toffe spelletjes, knutselen, koken, verkleden, sporten, dansen, zingen, zwemmen, schaatsen en nog veel meer.

De activiteiten worden telkens ingekleed in een maandthema dat vooraf meegedeeld wordt in het boekje dat verstuurd wordt naar de leden. De maandthema's zijn zeer uiteenlopend en zijn aangepast aan de leeftijd van de groep.

Elk jaar gaan we met z'n allen ook op daguitstap en we sluiten het werkjaar af met een spetterend zomerkamp!

Brochure