Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Dag 6

Het kamp is alweer afgelopen. We toverden Aladdin vandaag terug groot en hielpen de dolverliefde Alice om haar valies te maken zodat ze bij de geest in zijn lamp kan wonen. Iedereen maakte zijn valies en vertrok terug huiswaarts. Het werd terug stil op het terrein, maar het was een geslaagde week!  We zien jullie terug op 10 september voor een spetterende startdag! Tot dan!

Dag 5

Wat een ommezwaai. De geest werd boos op Aladdin omdat ze nog steeds niet groot waren. Maar wij maakten hem terug gelukkig en organiseren een groot feest want het is Alice haar verjaardag! Iedereen staat paraat om haar daar een handje bij te helpen. Maar we ontdekken een groot probleem! Jafar heeft alle spullen gestolen!  We gingen samen met twee rare papegaaienspecialisten op zoek naar Jafar en zijn papegaai en de feestvarkens hielpen ons om alle spullen terug te krijgen en lekkere snoepbomen te maken. 's Avonds hielden we een groot feest en vertelde Alice aan ons dat ze de geest wel heel lief vond en eigenlijk een beetje verliefd was. Later op de avond staken we het kampvuur aan en namen we afscheid van drie superleiders, Gilles, Nele en Tessa

Dag 4

Dag 4 was alweer geslaagd! Alice haar stem werd gestolen, maar wij vonden het terug! We speelden samen waterspelletjes in het warme weer. In de namiddag maakten we een nieuwe horloge voor het konijn en gaven we hem tijdstraining. We maakten veel plezier! Ook de sprinkastelen mochten nog even blijven staan. We sprongen erop los!

Dag 3

Wauw wat een dag! Daguitstap: Deze morgen stond een verrassing voor iedereen klaar: 2 springkastelen. We speelden een groot springkastelen spel in de voormiddag. Waarna we na een springende ochtend vertrokken richting het zwembad voor een middag vol zwem, glij... plezier. Moe maar voldaan keerden we terug naar het kampterrein waar we konden genieten van een cinema! Nu goed slapen, zodat we er morgen weer volledig kunnen invliegen.

Dag 2

Dag 2 is voorbij en iedereen zit moe maar voldaan in zijn bed. Vandaag was een speciale dag voor 1 van ons! Mona werd vandaag 7 jaar en dat moesten we natuurlijk vieren! We zongen een liedje, aten een pannenkoek en er was ook een klein cadeautje voor iedereen van ons: een bellenblazer. Deze werd al volop gebruikt! 
In het verhaal versloegen we de wachters en mochten we wonderland betreden. Alice wil ons graag helpen om terug groot te worden, maar dan moesten we haar ook helpen. Ze wou graag dat agraba (de stad van aladdin) naar wonderland kon. Met de weer tovenaren speelden we verschillende vuile spelletjes om een woestijn te krijgen. Daarnaast was ook een paleis nodig en dat deden we via een 1 tegen allen. 's Avonds sloten we af met een gezellige avondmarkt! Naast alle toffe activiteiten werden vandaag ook veel kampen gebouwd, kussen gevechten gehouden...

Tot morgen!!

Dag 1

Dag 1 zit er alweer op en hij vloog voorbij!! Na het installeren van de bedden en een heerlijk middageten gingen we van start! We maakten kennis met Aladdin en de geest. Door een foute wens van de geest werden we allemaal heel klein… Dit moeten we natuurlijk oplossen! De wijze man vertelde ons dat er in wonderland drankjes bestaan om ons te vergroten. Op zoek naar wonderland dus! En ja hoor, we vonden het, nu nog de wachters verslaan (morgen) en dan kunnen we weer groeien  . ’s Avonds was er tot slot nog een activiteit in de leeftijdsgroepen. De tinkies gingen op pad met de mosselman, de tingels losten de moord op in het casino en de tyfoons vonden dat het hoog tijd was om een nieuw nationaal elftal te vormen!

Zomerkamp: Aladdin in wonderland

Aftellen geblazen!! Vergeet niet iedere dag een blaadje van de kalender te trekken! Na het kamp kunnen jullie hier een selectie van de foto's terug vinden. Tijdens het kamp zullen we ook iedere dag een kleine update geven op de 'nieuwtjes' pagina met een link naar een enkele foto's. Zo kunnen jullie ouders, broers, zussen, begeleiders toch al een beetje meegenieten van onze avonturen!

Tot op kamp!