Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Dag 6

Het zit er alweer op... De tijd is voorbij gevlogen! In de voormiddag deden we een bagagespel waarbij de gasten tijd moesten verdienen voor de leiding om de valiezen te maken. Hierbij werden allerlei uitdagingen gespeeld tegen de verschillende 'was en plasgroepjes'. In de namiddag trouwde Billy met zijn nanny en werd iedereen goed en wel opgehaald. De leiding is op dit moment volop bezig met de opkuis in een plots wel heel rustige ruimte!
Hopelijk slapen jullie vannacht heel goed!
Tot in september!

Dag 5

De laatste volledige dag zit erop... Nog 1 nachtje slapen en jullie kunnen je kinderen goed en wel komen ophalen. Vandaag was het alweer een heel speciale dag, we hielde namelijk heel veel feesten!! Het begon bij het opstaan 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1... Gelukkig nieuwjaar!! Daarna hadden we drie koningen bij het ontbijt. Er zat een boon in het brood en we kregen een echte koning. Bij het vieruurtje was het pasen, we hielden een gezellige paaseierenzoektocht en daarna was het alweer kerst, met een kerstmaaltijd in buitenlucht en een kerstfeestje.

In het verhaal werd de nanny van Billy ziek, we moesten haar in leven houden en gingen op zoek naar de bron van eeuwige jeugd. De nanny werd genezen en werd plots weer heel jong. er volgde zelfs een huwelijksaanzoek van Billy, en ja hoor... Morgen is het feest!!

Tot morgen

Dag 4

De daguitstap zit erop, moe maar voldaan kropen ze allemaal in hun bed. En slapen deden ze onmiddellijk!! In de voormiddag gingen we lasershooten in het bos. Het werd een spannende strijdtussen de drie teams, red, bleu en yellow. Daarna gingen we met zijn allen naar het zwembad in Meulebeke, voor een namiddag vol waterplezier!! Nadien een lekkere wafel en een korte wandeling terug.Vanavond keken we nog met zijn allen in onze pyjama naar de film, voor een gezellige avond!!
Geniet mee van enkele foto's!!

Dag 3

Alweer een dag voorbij... De tijd vliegt!! Morgen daguitstap, maar eerst een klein verslagje van vandaag.
Vanmorgen leerde Billy de piraten kennen en Babs de ridders. Billy ging samen met kapitein George en stuurman Fredrico op zoek naar de juiste manier om de zee over te steken. Aangezien echte piraten tegen water kunnen, deden ze dit onder andere door de anderen aan te vallen met spuitjes. Babs ging op zoek naar de geest van het spook in het kasteel en leerde op deze manier de ridders kennen.
In de namiddag gingen ze samen op zoek naar de schat en ja die vonden ze ook!!
Tijdens het vrijspel werd er alweer veel geschminkt, gedanst...
Tot morgen!!

Dag 2

We kwamen meer te weten over de medaillons. Ze zijn de sleutel van een familieschat... Billy en Babs zijn namelijk tweelingen. We kwamen dit te weten via hun twee nany's. In de namiddag gingen we op zoek naar Babs, hiervoor moesten we naar verschillende piratenwerelddelen: de Egyptenaren, de bloemenpiraten, de vikingpiraten...  We gingen ook het speelplein gaan verkennen, speelden veel met plasticine... Een speciale casino was er voor de tyfoons, een heuse ridderavond voor de tingels waarbij ze onder andere hun eigen kleren moesten maken en de tinkies verdienden een watermeloen om met de fruitmensjes op te eten. Geniet mee van enkele foto's

Dag 1

De eerste dag zit er alweer op. We kwamen met zijn allen toe, maakten onze bedden op en daarna vlogen we erin! We leerden de ridders kennen, waaronder ridder Billy. Deze hadden een gevangene Piraat Babs. Wij hielpen Babs te ontsnappen, maar moesten daarvoor een weg vol gevaren afleggen. Eerst onherkenbaar langs de wachter geraken. Deze in slaap krijgen, zodat we veilig konden passeren, een gracht vol haaien oversteken, schilden maken om ons te beschermen tegen de boogschutters en nog zoveel meer. We overleefden het en waren enkel een heel klein beetje nat van de regen, maar daar kunnen we tegen! Babs werd bevrijd, ze liet echter een medaillon achter die verdacht veel op dat van Billy leek, hoe komt dat??? Dat komen we in de volgende dagen te weten.

Ook tijdens het vrijspel was het hier vol leven! Afkoelen met de voeten in het water, eendjes vissen, schilderen (ja ook leiding...), voetballen, kampen maken en nog veel meer!! Nu moe maar voldaan in ons bed, tot morgen!!