Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Tingels

De tingels gingen deze week op jacht achter geld. Ze volgden het spoor van de spoken aan de van een soort bordspel. Hier enkele foto's

Startactiviteit

De oude conciërge van kakelbont is gestorven... Bij het lezen van het testament ontdekten we dat er een geheim van kakelbont is. Met zijn allen gingen we op zoek naar de brief waarin de conciërge het geheim had opgeschreven.  En ja hoor; ze kwamen het geheim te weten! Er leven namelijk geld kakkende spoken in ons lokaal. Benieuwd welke avonturen we hiermee zullen beleven!!

Geniet mee van enkele foto's!

De tyfoons gingen samen met de beste vriendinnen van onze goede oude conciërge op zoek naar een tip o Als ze een karaktertrek van de conciërge te weten kwamen, kregen ze enkele woorden van de tip. 

De tingels hielpen de notaris. Hij wist namelijk veel te vertellen over de overleden conciërge. Ze moesten de notaris tonen hoe je kan vliegen zonder iets te breken. Als dit lukte ging hij zijn boekje open doen voor hen. Op het einde was de ultime test, we lieten een ei vallen en dit mocht niet breken. En ja hoor, 1 ei overleefde!!

Tinkies

Deze foto's zijn nog op komst :)